Laden Evenementen

Gekozen Evenement

GEANNULEERD: SIG JD Edwards: bedrijfsbezoek W. Heemskerk november 2023

Datum:
16 november
Tijd:
1:30 pm - 5:00 pm
Kosten:
Gratis
Locatie
W. Heemskerk, Vinkenweg 32, 2231 NS Rijnsburg (NL)

Beste leden van de SIG JD Edwards, beste inschrijvers voor het SIG JD Edwards bedrijfsbezoek bij Heemskerk,

Spijtig genoeg moeten we jullie mededelen dat we genoodzaakt zijn om het geplande evenement te annuleren vanwege onvoldoende deelnemers. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is zowel voor jullie als voor ons. Het laatste bedrijfsbezoek dateert al van 2019. We bedanken in ieder geval W. Heemskerk om zich hiervoor open te stellen.

We hebben er alles aan gedaan om er een succesvol verhaal van te maken maar we merken dat het sinds covid moeilijk is om een fysiek evenement te organiseren. We zien dit ook terug aan het aantal bezoekers voor het JDE Update event.

We geven echter niet op en hopen dan volgend jaar een bedrijfsbezoek te kunnen organiseren. Indien jullie je kandidaat willen stellen dan mogen jullie dit altijd aan ons melden en trachten we samen een goede agenda op te stellen .

Ondertussen werken we aan het programma voor 2024. Suggesties voor bepaalde onderwerpen mogen ook met mij gedeeld worden en dan trachten we hier ook iets voor te organiseren. Een workshop of Webinar bijvoorbeeld.

Nogmaals onze excuses voor de annulering.

 

Groeten

Filip Plettinck, SIG leader JD Edwards

filip@scherpenhuizen.nl