Program AppsConnected24

09.45 – 10.15 Keynote sessie Cybersecurity: is uw data nog veilig? – Erwin Maas (Northwave)

Erwin Maas is de Director Investigations bij Northwave, een toonaangevend cybersecuritybedrijf gevestigd in Nederland met operaties door heel Europa. In deze rol geeft Erwin strategische leiding aan de business unit Investigations en zorgt voor de optimale uitvoering van onderzoeksactiviteiten binnen het bedrijf. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de cyberdreigingen, leidt Erwin een team van hooggekwalificeerde professionals die zich bezighouden met de meest complexe en uitdagende cyberincidenten.

Daarnaast fungeert Erwin als crisismanager bij grote cybercrises, waarbij hij snel en effectief reageert om schade te beperken en continuïteit te waarborgen. Met jarenlange ervaring in de cybersecuritysector en een bewezen staat van dienst in crisisbeheersing, is Erwin een essentiële schakel in het beschermen van bedrijven tegen cyberaanvallen en het versterken van hun digitale weerbaarheid.

Erwin is een veelgevraagd spreker op conferenties en een gerespecteerde autoriteit op het gebied van cybersecurity. Zijn expertise en leiderschap dragen bij aan het voortdurend verbeteren van de beveiligingsstrategieën en -oplossingen binnen de industrie.

Presentatie

In deze presentatie duikt Erwin Maas, Director Investigations bij Northwave, diep in de wereld van cybercriminaliteit, met een speciale focus op ransomware. Erwin belicht de nieuwste trends en technieken die cybercriminelen gebruiken om bedrijven te chanteren, waarbij data-exfiltratie een van de meest verontrustende middelen is.

Tijdens deze sessie zullen deelnemers inzicht krijgen in de modus operandi van ransomware-aanvallen, de impact van data-exfiltratie op bedrijfscontinuïteit en reputatie, en effectieve strategieën om dergelijke bedreigingen te detecteren, te voorkomen en erop te reageren. Door middel van praktijkvoorbeelden en casestudy’s biedt Erwin waardevolle kennis en praktische tips voor professionals die dagelijks met data werken, zodat zij beter voorbereid zijn op het groeiende dreigingslandschap.

11.15 – 12.00 Breakout sessions track 2

Room 1 – PeopleSoft

Ontdek de kracht van PeopleSoft Cloud Manager – by Erik Kruithof (Blis Digital) (Dutch spoken)

PeopleSoft Cloud Manager verandert de manier waarop PeopleSoft applicaties worden beheerd. PeopleSoft Cloud Manager is beschikbaar zonder extra licentiekosten en kan worden gebruikt voor het beheren en implementeren van PeopleSoft applicaties op Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

In deze sessie bekijken we de voordelen van het gebruik van PeopleSoft Cloud Manager. De belangrijkste kenmerken en mogelijkheden. Hoe deze u helpt tijd en moeite te bespraken bij veel PeopleSoft beheersactiviteiten. En enkele belangrijke limitatie welke u kunt tegenkomen.

Room 3 – Cloud

Make the most out of your Financial data by optimising your processes with Oracle Cloud EPM – by Agnes Georgaki (Accenture)

Providing comprehensive Product overview and alignment of Products to Financial processes.Presentation of client case and lessons learned. Next steps, what this means for an organisation that wants to adopt Oracle Cloud EPM.

12.00 – 12.45 Breakout sessions track 3

Room 1 – PeopleSoft

360 graden Observability voor PeopleSoft – by William van Son (CZ) en Erik Kruithof (Blis Digital) (Dutch spoken)

Issues gerelateerd aan de performance en de gezondheid van het systeem hebben impact op zowel de gebruikerservaring als de continuïteit van uw missie kritieke bedrijfsprocessen. Het verkrijgen van een goed inzicht in de gezondheid van uw PeopleSoft applicatie, en hoe opgetreden issues op te lossen, is in de meeste gevallen ingewikkeld vanwege de complexe aard van de werklast en alle betrokken componenten.

Bij Blis Digital hebben wij deze uitdaging benaderd door de Elastic Stack intensief te integreren in de door ons beheerder PeopleSoft omgevingen. Dit om een volledig inzicht te krijgen in alle lagen van de PeopleSoft applicatie.

Verkrijg volledig inzicht in de performance, beschikbaarheid, gezondheid en operationele kosten van uw PeopleSoft applicatie door gebruik te maken van de gecombineerde kracht van de Elastic Stack en de bestaande interne monitoring van PeopleSoft.

Met onze ‘PeopleSoft Manager: Performance & Health’ oplossing mist u geen enkele (hart)slag meer van uw PeopleSoft applicatie.

Room 2 – E-Business Suite/PeopleSoft/Cloud

Customer case Oracle lift&shift OCI – by CAK and MCX

Customer experience about migration from an on-premise Oracle application to OCI

Room 3 – Cloud

AI-Powered Analytics for Better Business Outcomes – by Laura Pana (Oracle) (English spoken)

In today’s world, where data plays a big role, turning raw data into useful insights can be hard. It takes a lot of time, there can be mistakes, and it’s important to understand the context.

Oracle Fusion Data Intelligence is a tool that makes this process easier. It helps gather, analyze, and understand data. By combining data with analytics and pre-made AI models that fit the business, Oracle helps its customers make better decisions. With new AI features, decision-making becomes faster and better.

These AI features are a big change, going beyond regular reports to give smart insights in areas like finance, supply chain, HR, and customer service. Oracle manages the data and provides ready-made models, ensuring that predictions are accurate.

Join me to find out more about Oracle Fusion Data Intelligence and how it can help you turn insights into actions quickly.

13.45 – 14.30 Breakout sessions track 4

Room 1 – PeopleSoft

PeopleSoft, het financiële hart van CZ – by William van Son (CZ)

William van Son is Teamleider Service Center Financiën – CZ en SIG leader PeopleSoft bij OBUG
Motto: #Haalmeeruitjeapplicaties In het Financiële domein doe ik dit door (bedrijfs-) processen, mensen en technologie op de juiste manier bij elkaar te brengen om continue verbeteringen toe te kunnen passen.
Datadriven; Robotic Process Automation (RPA); Performance; Cloud en Software roadmaps; toepassen van STP (Straight Through Processing) zoveel als mogelijk elimineren van handmatige interventies staan hierin centraal.

Tijdens deze presentatie neemt hij jullie meenemen hoe PeopleSoft als “transactioneel” verwerking systeem ingezet is bij CZ, en welke modules in gebruik zijn.

  • Hoe verloopt de verwerking van grote aantallen Operationele events voor zowel zorgverleners als leveranciers, betalingen/incasso’s/banktransactie.
  • Hoe verloopt de ver werking van grote aantallen business events voor de financiële verantwoording via PeopleSoft subledger richting grootboek en uiteindelijk richting jaarrekening. (Record2Report)

Room 2 – E-Business Suite

Enterprise Command Center: het werk komt naar je toe – by Gerard Nieuwstad (Apps&Us)

Inzicht in de mogelijkheden van Enterprise Command Center voor de diverse modules van Oracle eBusiness suite. Naast de mogelijkheden wordt ook kort ingegaan op de stappen om het in gebruik te nemen.

Room 3 – Cloud

Oracle Cloud Regression testing & Katalon Test Automation – by Stephan van en Berg (Vopak)

In this presentation I will present the way we have documented the Regression Test Set for the different modules and also how we are automating this by using Katalon Automation tooling.

14.30 – 15.15 Keynote Laura Vet

Laura Vet is gerenommeerd econometrist en een absolute expert op het gebied van Big Data en AI. Tevens is ze een eigenwijze ondernemer die met aanstekelijk enthousiasme vertelt over de mogelijkheden die de schat aan data die jullie – bewust of onbewust – zelf hebben verzameld biedt.